Hudpleierens

tips og råd

Produktvalg

Produktvalg

Ikke bruk samme produkter som venninnen din bare fordi hun elsker de -men du kan gjerne bruke samme hudterapeut som henne! 

Å bruke produkter som ikke passer din hudtype kan skape en ubalanse i huden din som kan ta tid å rette opp i! Snakk med en hudterapeut som stiller de riktige spørsmålene, og gir deg en grundig gjennomgang av hudpleierutinene dine. Å oppnå gode resultater krever regelmessige rutiner. Det kan også bety at du må endre rutiner etter årstidene. Vi sier at du må bruke et produkt i minimum 1 måned før du ser at det kan ha en effekt.

Bodylotion

Bodylotion

Vær flink med bodylotion hele året så slipper du ”kriseperioder” med kløe og tørr hud.

Vi kan ikke få sagt det nok. Hudpleie er som trening, det må holdes vedlike. Hver dag, hver uke, hver måned hele året! Innsats gir resultater og det trenger ikke være avansert.

Hårfjernings-tips

Hårfjernings-tips

Ønsker du et glattere og bedre resultat etter voksing?

Vær nøye med å skrubbe huden din jevnlig mellom hver gang. Dette fjerner de døde hudcellene som kan ligge å blokkere utførselsgangen til håret, og den fjerner de øverste lagene som gjør huden tørr og ujevn. Dette er den enkleste behandlingen du kan gjøre selv, og tar deg maks to minutter i dusjen. Husk bodylotion hver dag.

Får du inngrodde hår og kviser i bikinilinjen etter voksing? Mange sliter med betente kviser og inngrodde hår etter voksing generelt. Men det sensitive bikiniområdet krever litt egeninnsats for å beholde det gode resultatet. Å gyve løs med skrubben her er ikke løsningen. Derimot kan du bruke en bodylotion med fruktsyrer. Den brukes hver dag og  fruktsyrene sørger for skånsomt å fjerne de døde hudcellene som kan skape dette problemet. Ellers kan man bruke et veksthemmende preparat i området i tiden etterpå. Dette pleier også å hjelpe.

Peeling-tips

Peeling-tips

Glemmer du om du har tatt skrubb denne uken?

For å oppnå resultater så kreves det rutiner i hudpleien din. Sett av faste dager til skrubb og maske, da slipper du å glemme. Hva med onsdager og søndager?

Priori-tips

Priori-tips

Noen ganger føler man for å gjøre litt ekstra for huden.

Ja, man tar maske, ja man tar en skrubb.. Men finns det noen andre knep som vi har lyst å avsløre? Såklart!

Det kan faktisk hende du allerede har det i baderomshyllen din. I hvert fall om du elsker Priori like mye som oss?!

 ”Jazz” opp hydrofill maske ved å blande inn Moisturizing Facial Creme (50/50) Den ekstra melkesyren du får fra dagkremen er magisk og gir enda mer fukt og plump til huden din. Hello Glow!

Makeup-tips

Makeup-tips

Har foundation din plutselig blitt for mørk etter at sommerens solkyssede hud begynner å forsvinne? Eller føler du at foundation din gir deg et matt og dødt uttrykk?

For å få et perfekt, naturlig resultat er det viktig at foundation din er nogenlunde lik din egen hudtone og den bør inneholde noen gode og pleiende ingredienser. Vårt tips er: Bland inn noen dråper Superfood Glow Priming Moisturiser fra Elemis med din foundation. Den inneholder nemlig en blanding av kombucha og fermentert ingefærekstrakt som hjelper til å jevne ut hudtonen. Frøolje fra grønn te, og en aktiv prebiotika gjør at huden blir myk, smidig og næret. Denne kremen er forsterket med lysreflekterende mineraler som gjør at den blender perfekt inn i huden din og gir masse glød og fuktighet sammen med din foundation.