Vi hjelper deg til en god hudhelse

Lang erfaring, sertifiserte terapauter.

Usikker på hvilken behandling passer best for deg?

Spør oss om råd

Cecilie Engen

Daglig leder, Hud- og aromaterapeut

Cecilie er daglig leder og tok over driften av Storo hud og fotpleie i mars 2000. Hun er utdannet ved Norsk Hudpleiefagskole i 1999. Der fikk hun også tittelen aromaterapeut.

”Grunnen til at jeg valgte nettopp denne retningen var nysgjerrigheten på skjønnhet og velvære. Jeg oppdaget imidlertid ganske raskt at yrket var mye mer enn det. Det handler like mye om mennesker og man må ha et ønske om å hjelpe og ta vare på folk uansett hvilket problem man skulle ha.”

Som daglig leder er Cecilie opptatt av at alle rundt henne skal ha det fint på jobb. Hun stiller krav til profesjonalitet, men ønsker at alle som jobber her skal trives og bestemme litt sin egen arbeidsdag.

Som kunde skal du bli møtt med et smil, å få time innen rimelig tid. I perioder kan vi være litt opptatte, og noen behandlinger er veldig sesongbetonte derfor må man beregne litt ventetid.

Hos Cecilie kan du booke de fleste behandlinger innen hud og kroppspleie. Hun er opptatt av en totalopplevelse og legger mye energi i massasje og behovet for avslapning.

Med sin lange erfaring og interesse for faget er Cecilie trygg på at det vi gjør gir effekt.

Ann Kristin Stai

Hudterapeut og idrettsmassør

Ann Kristin er en av de med lengst erfaring hos oss. Hun tok først utdannelse som idrettsmassør hos Axelsson Bodywork skole. Deretter studerte hun til hudterapeut ved Hudpleieakademiet. Hun har drevet egen hudpleiesalong tidligere, men etter at hun fikk barn er hun tilbake hos oss. Ann Kristin utfører de fleste behandlingene i menyen vår som har med hudpleie å gjøre, og trenger du en profesjonell idrettsmassasje er det henne du må booke time hos.

Ann Kristin er opptatt av god veiledning og har bred kunnskap om produkter og hud. På grunn av sin bakgrunn som massør kan du forvente en behandling full av velvære.

Eli Johnsen

Hud- og kroppsterapeut

Eli (Elham) er en blanding av mange forskjellige språk og kulturer. Opprinnelig fra Midt-Østen, oppvokst i Storbritannia, og etter mange år i Latin Amerika kom hun til Oslo i 2014.

Hun tok sin utdannelse ved Hudpleieakademiet i Oslo 2015/16. Eli har blitt vår voks-ekspert, og utfører alle voksbehandlinger inkludert ”Brasilian”. Som hudterapeut er Eli veldig glad i å jobbe med syrer, og elsker Priori.

 ”Det funker og gir de resultatene jeg er ute etter, sier hun”

Har du sett behandlingen ”Peaceful body and mind” i menyen vår, så er det denne damen som skal ta deg inn i drømmeland for et øyeblikk.

Ingrid Ylva Nøkleberg

Hud og kroppssterapeut

Ingrid Ylva er utdannet som hud- og kroppsterapeut med Cidesco godkjenning ved Beauty og Helse Akademiet i 2023. I tillegg er hun utdannet som manikyrist og negletekniker ved Lilly Nails. Ingrid tilbyr et bredt utvalg av behandlinger blant annet hudpleie, vippeløft og brynslamingering, voksing, gelelakk og forlengelse av negler med gele.

Signe Grasaasen

Dermatologisk kosmetisk sykepleier

Signe har jobbet som sykepleier siden 2007. Med videreutdanning fra Senzie akademiet har hun jobbet med estetisk medisin siden 2013. Hun er godkjent autorisert injeksjons behandler via Galderma og Allergan.

I tillegg jobber Signe mye med å fremme en sunn og god hudhelse med hjelp av dermapen, mesoterapi og kjemiske peelinger. Sammen med deg skreddersyr hun en tilpasset behandlingsplan. 

Signe er veldig nøye og har et estetisk godt blikk. Naturlig resultat er svært viktig for henne, og derfor vil hun alltid gjøre sitt beste for å fremme en god selvfølelse når du kommer til behandling.

Hun holder seg faglig oppdatert til enhver tid, noe som gir deg som kunde trygghet, tillit og kvalitet. Signe er en varm og omsorgsfull person som får deg til å føle deg unik og ivaretatt. Hun møter deg alltid med et smil. Målet hennes er at du føler deg bedre, gladere og har litt lavere skuldre, når du er ferdig med behandlingen. 

Ana Rosa Døving

Autorisert fotterapeut

Ana Rosa tok sin utdannelse ved Norsk Fotterapifagskole i Kristiansand i 2011. Hun studerte deltid og jobbet hos oss som fotpleier  samtidig.  

Ana Rosa er vår eneste fotterapeut som jobber med 3TO-spange.

3TO-spange kan lette og behandle alvorlige tilfeller av inngrodde og innrullete negler. Selv om det omkringliggende vevet er betent, kan 3TO-spange brukes. Denne behandlingen utføres utelukkende av Fotterapeuter og passer alle aldersgrupper og kan brukes av nikkelallergikere og diabetikere.

Ana Rosa utfører også rekonstruksjon/gjenoppbygging av skadde negler.

Hos Ana Rosa kan du også få gele lakk. Dette er hun i tillegg helt rå på. Hun har masse faste kunder så det kan være lurt å planlegge besøket ditt hos henne.

Aud Helen Hovland

Autorisert fotterapeut

Aud Helen er autorisert fotterapeut. Hun er fra Sunnfjord, men har bodd i Oslo i 36 år. Det meste av tiden har hun jobbet som servitør, men etter 25 år ville hun prøve noe nytt!

«Ved en tilfeldighet kom jeg over en annonse om voksenopplæring for å bli fotterapeut. Det var veldig viktig for meg at jeg fikk beholde kontakten med mennesker og i tillegg få styre min egen arbeidsdag. Jeg liker å jobbe, og på Storo har jeg alltid masse å gjøre hele året!»

Aud jobber ikke fulltid hos oss, men driver også en egen klinikk rett utenfor Oslo. Hun er fast hos oss på mandager, og i tillegg jobber hun en lørdag i måneden.

Laila Frisk

Autorisert Fotterapeut

Laila er autorisert fotterapeut og jobber med føtter her på Storo Hud og Fotpleie. Hun utfører  det vi kaller fotterapi. Hun ble ferdig utdannet i 1997 og har jobbet ulike steder før hun kom til oss i 2008.
Dette sier Laila om å jobbe på Storo Hud og Fotpleie:
Her trives jeg veldig godt. Det betyr mye for meg å være i et miljø med andre dyktige fotterapeuter, og vi som jobber med fotpleie her på Storo er flinke til å samarbeide, dele og inspirere hverandre.

OM KUNDENE MINE
Den typiske kunden min er nok en dame mellom 30 og 60 år, men jeg får stadig flere menn hit også. Særlig yngre menn begynner å bli flinke til å ta vare på føttene sine.
Jeg kan dele kundene inn i to grupper. De som kommer for å gjøre føttene «pene»,  er ofte sesongkunder som skal gjøre føttene klare for sommersesongen.
Den andre kundegruppen går jevnlig til fotpleie hele året. De skal enten behandle problemer de har eller forebygge problemer og skader på føttene.
Det som virker å være felles for veldig mange kunder er at de er flaue over føttene sine, og mange opplever nok at det føles litt intimt og skulle legge føttene sine i min hender. For meg er ingen føtter rare eller stygge, og ingen trenger å føle at de skjemmes når de kommer til meg. Jeg har jo fokus på kundens behov og mitt ønske er at alle skal oppleve behandlingen de får som behagelig og ikke minst lindrende for de som har plager.

Siden jeg har små barn har jeg valgt å jobbe litt mindre og har fri på mandager. Det gir mer rom i hverdagen og det passer meg og familien bra. Det er viktig med balanse i livet.

Heidi Johansen

Fotterapeut

Utdannet fotterapeut hos Beauty og helseakademiet i Oslo i juni 2022. Heidi er opptatt av god fothelse og tilpasser behandlingen etter kundens behov. Hun setter av 30 min på kunder med mindre behov og 60 min på kunder som ønsker en mer helhetlig behandling. I tillegg kan du også booke fuktbehandling med peeling og ekstra fot og leggmassasje hos henne. Heidi selger også ulike fotpleieprodukter inkludert vortemiddel, så hos henne kan du komme med alle typer utfordringer du måtte ha med føttene dine.

Storo hud- og fotpleie

Adresse

Vitaminveien 7-9
0485 Oslo

Åpningstider

Avbestilling