Ønsker du et glattere og bedre resultat etter voksing?

Vær nøye med å skrubbe huden din jevnlig mellom hver gang. Dette fjerner de døde hudcellene som kan ligge å blokkere utførselsgangen til håret, og den fjerner de øverste lagene som gjør huden tørr og ujevn. Dette er den enkleste behandlingen du kan gjøre selv, og tar deg maks to minutter i dusjen. Husk bodylotion hver dag.

Får du inngrodde hår og kviser i bikinilinjen etter voksing? Mange sliter med betente kviser og inngrodde hår etter voksing generelt. Men det sensitive bikiniområdet krever litt egeninnsats for å beholde det gode resultatet. Å gyve løs med skrubben her er ikke løsningen. Derimot kan du bruke en bodylotion med fruktsyrer. Den brukes hver dag og  fruktsyrene sørger for skånsomt å fjerne de døde hudcellene som kan skape dette problemet. Ellers kan man bruke et veksthemmende preparat i området i tiden etterpå. Dette pleier også å hjelpe.